此操作将在您下回登录时自动记录您的这次国家选择。如需重新切换,可通过切换国家完成。
楼主: 江心屿@

[心灵世界] 大家来分享曾经单曲循环过的歌,音乐,手机铃声

谁的?

闲人 发表于 2015-9-10 00:16
齐秦的大约在冬季单曲循环过。

很老的老歌。

锁住烂漫 发表于 2015-9-10 00:29
Laura Pausini 或者还有一首歌曲叫做love

好的,会去听。

具体呢?举个栗子。

轩。 发表于 2015-9-10 00:32
痛一次干脆, shelly佳

那就干脆一点,谢谢推荐。

江心屿@发布于4 小时前
[quote]"土肥圆123 发表于 2015-9-10 00:08
温柔的你"
...[/quote]

王杰林忆莲

评分

江心屿@ 0 + 5 感谢分享^_^

头像被屏蔽

江心屿@发布于19 小时前
[quote]"渡度 发表于 2015-9-10 00:12
《锁心》"

谁的?[/quote]

杨小曼

评分

前些时候是   红豆红

目前是   鸿雁

评分

南风来时 发表于 2015-9-12 23:17
前些时候是   红豆红

目前是   鸿雁

南风,有首南山南,你去听听,还不错。都是南。

It's Not Goodbye

Now what if I never kiss your lips again
如果我无法再吻你
or feel the touch of your sweet embrace  
无法感受你甜蜜的拥抱  
How would I ever go on  
那我要如何活下去
Without you there's no place to belong
没有你 没有归属之地
Well someday love is gonna lead you back to me  
某天爱会指引你回到我身边
but till it does I'll have an empty heart
但此前我会一直空虚
So I'll just have to believe
我不得不相信
somewhere out there you're thinking of me  
在这以外的某处 我仍被你想起  
Until the day I let you go
直到我让你离开的那天
Until we say our next hello
直到我们再一次遇见  
It's not goodbye  
那都不是告别  
Til I see you again  
直到我再次看到你  
I'll be right here remembering when  

我会在这里思念  
And if time is on our side  
如果时间属于我们
there will be no tears to cry on down the road  
就不会再有泪水  
there is one thing I can't deny  
我无法否定  
It's not goodbye  
那不是告别
You'd think I'd be strong enough to make it through  
你以为我足够坚强熬过这一切  
and rise above when the rain falls down  
But its so hard to be strong
然而坚强是多么困难  
when you've been missing somebody so long  
当你如此长久的思念  
It's just a matter of time I'm sure  
我相信这只是时间早晚  
but time takes time and I can't hold on
但是时光流逝 我无法停止  
so want you try as hard as you can  
你有没有尽力  
to put my broken heart together again  
去试着弥补我破碎的心

评分

江心屿@ 发表于 2015-9-12 23:20
南风,有首南山南,你去听听,还不错。都是南。

听南山南,等于听自己,,想听北海洋那边的 有么?

南风来时 发表于 2015-9-12 23:27
听南山南,等于听自己,,想听北海洋那边的 有么?

孤单北半球?

好的,回头听。

江心屿@发布于昨天 03:00
[quote]"爱在七元钱 发表于 2015-9-10 00:05
我一定要得到你"[/quote...

筷子兄弟