此操作将在您下回登录时自动记录您的这次国家选择。如需重新切换,可通过切换国家完成。
楼主: 资本之鹰

[闲谈] 法航Air-France【全民金融之股票交流】

黄金目前我还是继续做空,下面的空间越来越小。
你最近做得不错吧?还不把生意关了专职做这个!

资本之鹰 发表于 2013-8-6 14:33
黄金目前我还是继续做空,下面的空间越来越小。
你最近做得不错吧?还不把生意关了专职做这个!
...

黄金不做空了,最近没怎么做单!没什么方向,偶尔的赚点利息。。。

悠懒 发表于 2013-8-6 15:21
黄金不做空了,最近没怎么做单!没什么方向,偶尔的赚点利息。。。

黄金就是送钱的行情这么大半年,这两天有空了一大笔下去!

资本之鹰 发表于 2013-8-5 23:27
作为散户来说,能够得到那么多关于公司的基本面信息,真真假假,谁能说得清楚呢?我能是看和干,看图形, ...

Nope, I am not in stock anymore. I was used to a day trader for US stock market. I stopped due  lack of time , family and time zone. Just a kind advise, you are better off to combine fundamental analysis with technical analysis. Solely rely technical is a blind bet!

资本之鹰 发表于 2013-8-5 23:27
作为散户来说,能够得到那么多关于公司的基本面信息,真真假假,谁能说得清楚呢?我能是看和干,看图形, ...

Nope, I am not in stock anymore. I was used to be a day trader for US stock market. I stopped due to lack of time , family and time zone. Just a kind advise, you are better off to combine fundamental analysis with technical analysis. Solely rely technical is a blind bet! To tell you. Yes I did homework as I told you and actually i did more than that, we were in a group so were more resourceful. Then you ll be interested whether we earned money. And yes we did,a trader can earn from as  low as few hundred US dollar a day, or up to few hundred thousands US dollar a day. It is all depends how much down side you can take. For a trader who earns few hundred thousands a day, the same thing applies, can loss few hundred thousands a day.

请问楼主,除了运输业,你还看好什么板块,我以前在低位进了几个银行股,表现都还不错。

JaniceM 发表于 2013-8-7 00:25
Nope, I am not in stock anymore. I was used to be a day trader for US stock market. I stopped due t ...

如同计划在6欧之上的价格,我会持续买入法航的股票,现在持有100股,盈利十几欧!
但我不会马上就获利了结,这是个长线多单的开始!

今天涨到6.5多

是好消息,,

现在6.6欧的股价了!

lianliu13 发表于 1 小时前
是好消息,,...

这才是未来几个月的开头而已(ღ˘⌣˘ღ)(ღ˘⌣˘ღ)(ღ˘⌣˘ღ)

monetel 发表于 3 天前
请问楼主,除了运输业,你还看好什么板块,我以前在低位进了几个银行股,表现都还不错。...

你现在还持有银行股票吗?

哦,有意思,哪天有股票操作也来发个帖子娱乐一下
就发在这个版块么

楼主。有联系方式不?威信或q。本人没怎么上论坛